معاون وزیر: 10هزار واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل امسال احیا می شود

وزارت صنعت، معدن و تجارت، برنامه های مدونی در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و خروج واحدهای تولیدی از رکود و تعطیلی دارد و تقویت زیرساخت ها، تکمیل طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا از اهداف راهبردی این وزارت خانه است/ 33 طرح ملی بزرگ در راستای توسعه صادرات در نقاط مختلف کشور طراحی شده است  

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: 10 هزار واحد تولیدی و صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل در نقاط مختلف کشور امسال احیا می شود.

علی یزدانی روز یکشنبه در دیدار با استاندار و جمعی از کارآفرینان صنعتی استان مرکزی در اراک، افزود: از این تعداد 9 هزار و احد در حوزه صنایع کوچک فعالیت دارند و بقیه کارگاه های تولیدی متوسط هستند.

وی ادامه داد: تکمیل دو هزار واحد صنعتی بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی نیز امسال در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: 18 درصد واحد های تولیدی متوسط و 19 درصد واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی نقاط مختلف کشور در تعطیلی مطلق به سر می برند که با شناسایی مشکلات، امسال در فهرست احیای توان تولید قرار گرفته اند.

وی اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان وزارتخانه محوری در امر اقتصاد، برنامه های مدونی در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و خروج واحدهای تولیدی از رکود و تعطیلی دارد و تقویت زیرساخت ها، تکمیل طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالا نیز به عنوان راهبردی مهم مطرح است.

معان وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: توسعه تجارت خارجی به عنوان ماموریت مهم حوزه صنعتی با کیفیت تولید محقق می شود اما پیش از آن باید برای فعال سازی ظرفیت های اسمی راکد تلاش کردو برای تحقق این برنامه ها همکاری همه جانبه صاحبان صنایع، مدیران ارشد استان ها و بانک ها ضروری است.

یزدانی با بیان اینکه 33 طرح ملی بزرگ در راستای توسعه صادرات در نقاط مختلف کشور طراحی شده است، بیان کرد: با هدفگذاری صورت گرفته، صادرات غیر نفتی کشور در سال جاری 10 میلیارد دلار نسبت به سال گذشته افزایش می یابد.

وی ادامه داد: بیش از شش هزار و 600 طرح صنعتی نیمه کاره در استان مرکزی وجود دارد که 380 طرح بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که همه این طرح ها تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.

استاندار استان مرکزی نیز در این نشست گفت: با وجود اینکه بیش از سه هزار واحد صنعتی در استان مرکزی وجود دارد در صورت استفاده از این ظرفیت ها، این خطه می تواند به عنوان الگو در راهبری و اصلاح ساختار اقتصادی در حوزه صنعت مطرح شود.

محمود زمانی قمی افزود: تنها نسخه شفا بخش کشور برای خروج از بحران اقتصادی، توجه به صنعت است که این مهم در دستور کار استانداری مرکزی قرار گرفته است.

استان مرکزی به عنوان قطب چهارم صنعت کشور مطرح است.

منبع خبر:

دیدگاه کاربران