مرتضی ادب

 

تکنولوژی واژه ای است که مرزها را در هم می شکند و انسان را در فراسوی زمان و مکان قرار می دهد.

 

 

 

 

 

 

در واقع، قرن بیست ویکم را می توان قرن ظهور تکنولوژی های نوین و تجربه زندگی به شیوه ای خاص و دوست داشتنی دانست.

 

اگر به اطراف خود نگاهی داشته باشید متوجه می شوید هر آنچه را در زندگی روزمره خود دارید، مدیون تکنولوژی هایی هستید که به دنیا عرضه شده اند.

 

الکامپ با هدف ارائه محصولات و خدمات صنایع کامپیوتری و الکترونیک به بازار برگزار می شود.

 

باید بدانید امروزه بسیاری از استارت آپ ها و کسب وکارهای نوین هستند که از خدمات کامپیوتری و الکترونیک بهره می برند و محصولات جدید را به بازار عرضه می کنند.

 

این نمایشگاه بهترین فرصت برای معرفی این محصولات به مشتریان بالقوه است. نگاهی به تاریخچه این نمایشگاه نشان می دهد بسیاری از کسب وکارهای نوپا که در این نمایشگاه حضور داشته اند توانسته اند جایگاه خود را ارتقا دهند و امروزه به یکی از برندهای بسیار مهم بازار تبدیل شده اند.

 

شاید برای شما جالب باشد بدانید نمایشگاهی که امروزه به یکی از نمایشگاه های بسیار مهم در کشور تبدیل شده است، اولین بار کار خود را از یک چادر بادی شروع کرد.

 

همین امر زمینه ساز رشد این نمایشگاه گردید و توانست آن را به یکی از موفق ترین نمایشگاه های کشور تبدیل کند.

 

در سال 1369 ،فعالیت این نمایشگاه با گردهمایی فعالان حوزه کامپیوتر، برق، الکترونیک و ارتباطات برگزار شد.

 

در آن سال، جمع زیادی از نخبگان و شرکت های مرتبط وارد نمایشگاه شدند و به تبادل اطلاعات پرداختند.

 

بسیاری از کارشناسان بر این عقیده هستند سال 1369 نقطه شروع باقدرتی است که توانست صنایع الکترونیک و فنی کشور را در معرض رشد قرار دهد.

 

رویکرد بیست و هفتمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیکی )الکامپ) این است که بیش از گذشته از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.

 

بخش عمده ای از سرمایه در صنایع قدیمی تر هزینه شده و برگزاری این نمایشگاه بستری را فراهم می کند تا سرمایه گذاران بخشی از سرمایه خود را به سمت استارتاپ های جدید هدایت کنند.

 

الکامپ امسال از نظر کمی، رشد فزاینده ای داشته و در فضایی بیش از 50 هزار متر مربع برگزار می شود.

 

الکام استارز، الکام پیچ، تینواستارز، توان تک، الکام تاکز جزو بخش های اصلی الکامپ 27 هستند.

 

همچنین این نمایشگاه در سالن های 38 و »خلیج فارس« نمایشگاه میزبان نمایندگان کشورهای خارجی خواهد بود. روسیه، کره جنوبی، آلمان، تایوان، سوریه، چین، پاکستان و ترکیه از جمله کشورهای حاضر در این دوره از نمایشگاه هستند.بیش از 500 شرکت و تیم استارتاپی و 9 پارک علم و فناوری در نمایشگاه امسال حضور خواهند داشت.

 

علاوه بر خدمات دستگاه های اجرایی، سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف نظیر، ابر دولت، توسعه مرکز ملی تبادل اطلاعات(NIX) ، سامانه پیام ایران، ایجاد و توسعه پنجره واحد زمین و دستورالعمل هایی مانند توانمندسازی و حمایت از کسب و کارهای دیجیتال و پیام رسان های داخلی و امنیت سایبری را در این نمایشگاه در معرض دید مخاطبان قرار خواهد داد.

 

 

«روزنامه اخبار صنعت - 11 تیر 1403»

   تاریخ ثبت: 1403/04/11     |     |